fake Vacheron Constantin replika Cabinotiers Celestia Astronomical Grand Complication 3600 Titta på händerna fake rolex

Vacheron Constantin Les Cabinotiers Celestia The Grand Complication 3600 astronomisk klocka är en klocka som inte kan låta bli att definieras av dess nummer. 5 års utveckling, 23 komplikationer, 6 fat som erbjuder 3 veckors kraftreserv, 514 komponenter, en kaliber fake rolex på bara 8,7 mm tjockt och för att avrunda allt är det en unik modell i sitt slag. Det är också det mest komplicerade armbandsuret som Vacheron Constantin någonsin har gjort. Därför är det ingen tvekan om att Vacheron Constantin Les Cabinotiers Celestia Astronomical Grand Complication 3600 är en tekniskt imponerande klocka. Naturligtvis är antalet du vet att jag inte skulle glömma priset på över 1 000 000 dollar per styck.

Låt oss börja med fallet. Cabinotiers Celestia Astronomical Grand Complication är en ganska stor klocka, men i verkligheten är den ganska blygsam med tanke på antalet komplikationer som den har. Den är 45 mm bred och bara 13,6 mm tjock, imponerande för en klocka med 23 komplikationer. Väskan är tillverkad i 18 k vitt guld rolex replica och är väldigt klassisk i sin stil och utförande. De lätt lutade fenorna hjälper till att bära komfort och hela väskan är mästerligt polerad. Det är roligt, men det ser ut som att kronan är lite liten, vilket kan göra förpackningen lite svår, men en större krona skulle ha verkat vara i proportion till fallet. Lyckligtvis har klockan Astronomical Grand Complication från Les Cabinotiers Celestia en maktreserv på 3 veckor - ja, veckor, inte dagar - vilket innebär att du inte behöver ladda den för ofta.

Vacheron Constantin Les Celestia Cabinotiers rolex kopia Astronomical Grand Complication har tre separata växeltåg som matar avläsningarna av civil, sol och siderisk tid. Med civil tid avses den tid vi alla använder och känner till. Soltid avser den tid som dikteras av solens position på himlen. Sidereal tid är ett annat tidtagningssystem baserat på positionerna för fasta stjärnor. Detta är ett system som sällan ses på klockor på grund av dess komplexitet. Men det beror också på att Celestia Cabesteria i Les Cabinotiers har tre distinkta tåg som kan göra saker som andra klockor inte kan göra (mer om detta när vi går).

Urtavlan är skiffergrå och har många indikatorer, membran och händer. Först kan det vara lite skrämmande, men de olika indikatorerna och händerna är faktiskt läsbara och självförklarande. I mitten har du timme och minut av Breguet-stilhänder i vitt guld, och en tredje hand i rosaguld med en sol som ett tips som spårar soltid. Soltiden mäts genom att observera solens position på himlen och är inte perfekt 24 timmar om dygnet. I replika klockor verkligheten är det bara exakt 24 timmar på fyra dagar om året. Därför kommer guldhanden att peka och indikera den tid som soltid avviker från civil tid. Detta kallas också tidsindikatorns ekvation.

replica watches
replica rolex
orologi replica
rolex replica
replica uhren